jonniemuis.nl

Webdesign

Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

Na een eerste oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de website worden besproken, maak ik een voorbeeldsite. Daarbij ligt de nadruk op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat u online uw site kunt bekijken. U kunt op deze manier te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines.

Iedere website is anders, heeft zijn eigen doelgroep en kan van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid zijn. Dit alles in overleg met u als opdrachtgever. Het is daarom niet mogelijk om van tevoren de prijs van een website vast te stellen.

De prijs van een website is onder meer afhankelijk van het aantal pagina's van de site, het aantal illustraties en andere specifieke wensen.

Om tot een goede inzicht te komen van wat er voor uw website nodig en mogelijk is en welk kostenplaatje daaraan hangt kunt u contact met mij opnemen.